U bent hier: >> ‘Al op jonge leeftijd had ik het verlangen van Jezus te vertellen’

‘Al op jonge leeftijd had ik het verlangen van Jezus te vertellen’

Eind september, begin oktober van dit jaar was ds. Dirk Maurits Boersma, zendeling in Akasia (Zuid-Afrika), te gast in Noord-Nederland. Hij ging voor in een flink aantal kerken in de classis Appingedam en heeft diverse andere activiteiten bezocht, om te vertellen over het mission-werk dat hij doet, ondersteund vanuit de kerken in Groningen en Fryslân.

Interview Kerkbode
Douwe Janssen van de Gereformeerde Kerkbode zocht Dirk Maurits op en interviewde hem: “Bij de gevestigde kerken in Zuid-Afrika liggen veel dingen al vast en hoor je vaak hetzelfde. Bij de zendingskerken is het nog veel meer een zoektocht. Jonge gelovigen kunnen radicale keuzes maken wanneer ze ontdekken dat hun identiteit en zekerheid in Christus vastliggen. Zou dat ons allemaal niet kunnen helpen, als we dat weer scherp krijgen? De Zuid-Afrikaanse kerken moeten meer wakker worden en rondkijken, terwijl de Nederlandse kerken de onveranderlijke waarheden van God weer moeten leren waarderen. Wees blij dat er vaste ankers zijn, want God verandert niet”.

Lees hier het hele interview met Dirk Maurits Boersma (in: Gereformeerde Kerkbode, Groningen-Fryslân-Drenthe, nr. 21, 28 oktober 2017)

 

Print Friendly, PDF & Email