U bent hier: >> Krin en Japke fietsen naar Brussel voor Thusano

Krin en Japke fietsen naar Brussel voor Thusano

Zaterdagochtend 22 juli start The Ride on Education​: een achtdaagse sponsor-fietstocht van Beilen naar Brussel. Dit is inmiddels de 5e editie, bedoeld om geld op te halen voor onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. Na acht dagen, met dagetappes van zo’n 80 kilometer én een rustdag, hopen de fietsers op zaterdag 29 juli te finishen in Grimbergen, bij Brussel. In totaal zijn er 24 deelnemers, waarvan er 9 fietsen voor onderwijsprojecten van Verre Naasten.

Krin en Japke de Kraker
Krin​ en Japke de Kraker​ uit Goutum fietsen al voor de 4e keer mee, om geld op te halen voor onderwijsprojecten van Verre Naasten. Zo fietsten ze al naar Denemarken, Frankrijk en Duitsland, voor schoolprojecten in Nigeria en op Papoea.

Thusano studiefonds
Dit jaar kozen ze heel bewust om te fietsen voor het studiefonds Thusano​, dat we (Zuid-Afrika Mission | Verre Naasten) ondersteunen. Afgelopen voorjaar zagen ze – tijdens hun werkbezoek aan Zuid-Afrika – met eigen ogen wat dit fonds doet in het leven van jonge mensen, zoals Katlego​. In onderstaand filmpje wordt duidelijk wat het Thusano-studiefonds inhoudt:

Krin en Japke aanmoedigen? Geef hier een online gift voor Thusano!

Print Friendly, PDF & Email