U bent hier: >> Een inspirerend avondje uit met Zuid-Afrikaans tintje

Een inspirerend avondje uit met Zuid-Afrikaans tintje

Verlang jij ernaar om Jezus te volgen? Welke keuzes maak je daarbij en wie heeft daarin het laatste woord? Samen met Zuid-Afrika Mission | Verre Naasten presenteert jouw kerk ‘ZAMSAM’: een avondje uit met Zuid-Afrikaans tintje. Ontdek wat je van elkaar en Zuid-Afrikaanse geloofsgenoten kunt leren! Geniet van een Zuid-Afrikaans gerecht, ga de diepte in tijdens een stevige wandeling en laat je verrassen door bijzondere gesprekken bij het kampvuur.

Samen met je partner, vriend(in) of kringgenoot geniet je tijdens deze avond van een inspirerend en avondvullend programma. Na een goede Zuid-Afrikaanse maaltijd van de foodtruck gaan ds. Sjoerd Heij (Harkstede) en zendeling ds. Piet Magagula (Soshanguve F4) met jullie op inspiratietour, waarbij je ook samen de diepte ingaat. Want: wie staat er aan het stuur van jouw leven? Twee aan twee ga je op pad: een avondwandeling met goede gesprekken in de buitenlucht.

Terug bij ‘t kampvuur volgt de stilte: wat zegt God eigenlijk tegen jou? We maken samen God groot door te zingen en te bidden en genieten na met een drankje bij het vuur.

Met deze inspirerende avond hopen we bij jou het verlangen aan te wakkeren om je geloof te leven en te delen, in je eigen omgeving en wereldwijd! Je krijgt er zeker de juiste tools voor mee naar huis! Laat je inspireren: bekijk ook onze trailer!

Geef je hier samen of alleen op:

  Naam deelnemer:

  Woonplaats deelnemer:

  E-mailadres deelnemer:

  Plaats en datum van deelname: Ten Boer: 11 mei 2019Warffum: 17 mei 2019Ferwert: 21 juni 2019Grijpskerk: 22 juni 2019Allardsoog: 6 juli 2019

  Kosten: 15 euro p.p., inclusief eten en drinken. Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin een link voor de betaling. En week voor aanvang ontvang je van ons een e-mail met meer informatie.

  Opmerkingen / bijzonderheden (bijvoorbeeld voedselallergie):

  Print Friendly, PDF & Email